Uppdatering.

 
Förra helgen hade vi en ganska oplanerad helg (för att vara oss!). Under fredagen tog vi ett besök på Izakaya, för att fira att vi båda har fått nya jobb. Johan ska arbeta på en HR-avdelning med pensionfrågor och jag ska arbeta som HR-specialist. Vi har båda fått jobb i Skåne, men i nuläget är det inte aktuellt med någon flytt.
 
 
Under lördagen bjöd vi hem Emma och hennes kompis Joan hem till oss. Vi drack lite vin och spelade kubb.
 
 
Jag var med i det vinnande laget alla tre gånger och var den som fick slå ner kungen! Så jag skulle nog säga att jag är ganska bra på kubb. Sedan vid tolv drog vi till det nya stället, trädgården i stan. Det var supermysigt, det var som en utegård med en massa bord och stolar och en utebar. Under söndagen åkte jag och Johan på en cykeltur, vi var ute flera timmar och cyklade, riktigt härligt. Det var den helgen, var ganska skönt att bara vara hemma i Växjö. I onsdags var jag ute med Johanna och Evelina på Cava och åt tapas och drack Sangria, det var supermysigt! Nu har vi semester, yay!!

Kommentarer:

1 Isa Bylund:

Ni gör ju alltid så mysiga saker. Fångar sommarkvällarna ;) helt rätt! tappar bort din blogg i flödet ibland men blir lika glad varje gång du kommenterar hos mig så jag hittar tillbaka! haha, kram

2 Amanda:

Sån kul kväll det lät som<3

3 Anna:

Jag håller med Isa, ni har då alltid så mycket roliga saker för er, nya äventyr oavsett storhelg eller vanligt veckoslut =)

4 Meg:

Vilka fina sommarbilder, lät som en riktigt underbar kväll!

5 Amanda Jona [FOTOGRAF]:

Åh så kul, stort grattis till de nya jobben! :D

Kommentera här: