När hösten var som bäst.

 
 
 
Fick tillbaka min dator i helgen och allt gick att rädda! Lyckan jag kände då. Eftersom jag äntligen fått datorn igen så lägger jag även upp dessa bilder som togs för någon månad sedan. På sista bilden ser man (till höger) huset vi bodde i innan vi flyttade. Vi hade väldans tur som fick bo längst ett perfekt promenadstråk. Saknar det lite, även om den här lägenheten är bättre.

Nej..

Idag kraschade min dator, eller ja den snarare raderade allt innehåll helt plötsligt. Så många av mina bilder och dokument är borta nu. Känner mig så obeskrivligt ledsen, men det är bara att hoppas på att det går att rädda. Tur i oturen, var att jag hade sparat en hel del på Johans dator, så allt var inte förlorat. Så tråkigt bara att behöva vara så beroende av materiella saker. Önskar ibland att jag var 80 år och varken hade dator eller mobil. Tänk vad mycket färre problem man skulle ha då (i alla fall materiellt)!

Lördag och födelsedagsfirande.

 
 
I lördags steg jag upp tidigt och ordnade tårta och frukost på sängen åt Johan. Sedan åkte jag iväg och skrev tenta. När jag kom tillbaka åkte jag, Johan och hans föräldrar till Kosta och åt finlunch, kollade på glas och tittade runt i affärer. På kvällen tog vi en drink tillsammans med Mai på Lagerlunden. Innan Johans föräldrar åkte hem hann vi faktiskt med en hotellfrukost (som Johan älskar). Så det blev en lyckad helg och det var himla trevligt att Johans föräldrar kom på besök.