Imorgon bär det av till hufvudstaden igen.

Idag köpte pappa en micro till oss, fett cool i rostfritt stål. Den ser riktigt ståtlig ut bredvid våran brödrost som också är i rostfritt stål. Nu har vi allt vi behöver.. dammsugare och micro. Allt som behövs för att få ett riktigt bra liv!Imorgon åker vi till Stockholm, för att stanna i två nätter. Ska jag vara ärlig så är det faktiskt 6:e gången i år som jag är där.. Snart blir jag väl själv en stockholmare om jag fortsätter så här.

Allt roligt börjar och slutar med att vi är nere och ute igen.

Idag är det en av de där tråkiga höstdagarna, regnigt och grått. Finns en anledning till mitt djupt rotade hat till hösten. Igår var Johan och jag på födelsedagfest hos Jesper. Innan vi gick hem åt vi världens godaste pizza mitt i natten. Egentligen var den nog inte världens godaste.. tror bara det var omständigheterna som gjorde den så god.
Ikväll ska vi chilla, vara ett sånt där tråkigt sambopar och äta chips och titta på tv. Fast egentligen är det ganska skönt att bara slippa göra något särskilt..Har nog förresten glömt att säga att vi spenderar större delen av vår lediga till åt att titta på Lost och idag såg vi klart säsong 3..