Finbesök från Växjö.

 
 
 
 
 
Förra helgen kom Sebastian och Charlotte och hälsade på oss i Norrköping. Vi gick på Kolmården, var hemma hos Frida och Niclas på fest och bara hängde. Det är alltid lika kul när kompisar från andra städer kommer och besöker en. Känns fint att få visa upp lite av det liv vi lever på somrarna i Norrköping.

Uppsala.

 
Förra veckan åkte jag på en liten spontanresa till Uppsala och hängde med Linus och David. Det var fint det. Vi lagade vegetariska "köttbullar" som Linus så fint kallade det. Tittade på dåliga filmer och åt massvis av godis. Men mestadelen av det dygnet spenderade jag nog på att vänta på tåg, blev nämligen superförsenad både dit och hem. Kan inte annat än konstantera att vill man hem snabbt så är det inte SJ man ska ta, men det var nog ingen nyhet för någon. Härligt dock att vara spontan! 

En helg på landet.

 
 
 
 
 
I fredags jobbade jag min sista dag, så vad passade inte bättre än en sväng till Ullsta. Så jag, Johan och Martin tog tåget dit. Gjorde det vanliga badade och tog det lugnt. Firade även Göran på Ånhammar med en stor middag och på söndagen kom mamma och hennes sambo och hälsade på. Det var en väldigt trevlig helg!