Härnösand

Hej. Idag har jag rest långt, ända från Stockholm till Härnösand med bil. Som sällskap i bilen hade jag mina två kusiner som glatt sjöng med i Justin biebers låtar och bråkade emellanåt. Men vi ska alltså fira jul här i min hemstad, härnösand. Känns fint att vara hos mormor på julen igen. Påminner om jularna när jag var liten och alltid var här. Tror det kan bli en fin jul, särskilt med tanke på all snö som ligger på marken.

Maja på besök.


Maja var och hälsade på oss i helgen, vilket var väldigt trevligt. Vi var på party med en massa galna och roliga norrmän. Det var fint det, lite svårt bara emellanåt att höra vad de sa. Sen på lördagen begav Maja och jag oss ut i snökaoset för lite julklappshopping, vilket dessvärre inte slutade i några inköp. På kvällen besökte vi både Söderkällaren och Honey honey. Majas vistelese hos oss avslutades på söndagen med en tidig middag i Kungshallen.

Idag har jag haft tur när det gäller jobb. För jag har både fått veta att jag äntligen har ett extrajobb till våren och dessutom fick jag hem ett litet kuvert, där det stod att jag är välkommen att sommarjobba igen nästa sommar. Känns bra nu!

Föreställningen.Jag har ju glömt att berätta att vår föreställning/Uppspel gick hur bra som helst! Trots alla motgångar vi stötte på under arbetets gång, så blev det hur bra som helst. Känns som publiken uppskattade vårt framträdande väldigt mycket. Efteråt firade vi med att gå till en bar nära T-centralen där vi dansade och roade oss. Känns galet att det snart är slut. Bara två dagar kvar i skolan, sen måste vi skiljas åt :(