Sommarlängtan.Hjälp vad jag saknar sommaren just nu, i detta ögonblick. Förra sommaren var helt fantastisk. Härnösand, Spillan, Ullsta, weekend i Sthlm och alla utepartyn i borgen, fest på ett tak, Världens.. Fina arbetskamrater och glass på Smultronstället. Jag längtar, längtar! Det är nåt visst med Norrköping på sommaren..

Natten är ung och jag ligger vaken.

Igår fick jag brev! Åh brev alltså, kan vara en av de bästa grejerna som finns att få! Man blir alltid lika glad när man kollar i postfacket och ser att det ligger ett brev där. Särskilt när man får så här fina brev.
Idag har jag förövrigt ätit färdigköpta våfflor och kollat på Sex and the city. Såna där härliga grejer man kan göra när man har en ensamkväll.Sen är den här låten väldigt bra, lyssna!

Ett stor steg för mänskligheten.

Johan har skaffat ny mobil, nej det är ingen I-phone eller någon annan flashig pekskärmsmobil. Nej, det är faktiskt min gamla mobil från 2004 som han har övertagit (den till höger på bilden). Det här mina vänner är ett stort steg för Johan, som gått runt med sin gamla Nokia i 3,5 år. Tänk nu har han en alldeles egen kameramobil.

Förövrigt måste jag tillägga att varken jag eller Johan är några mobilfantaster. En I-phone lär ni aldrig se i det här hushållet. Tänker inte ens gå in på alla orsaker nu till varför man inte ska skaffa en I-phone. Nej, det finns andra roliga saker här i världen man kan göra med 6000 kronor! Tjingaling!