Fest

Igår var vi bjudna på fest hos Johans arbetskamrat.
 
 
 
 

Vi var ett gäng som hängde och pratade om jobb och annat som vuxna pratar om. Å andra sidan konstaterade vi att inga på festen hade barn, så om vi fick mycket vuxenpoäng genom att prata jobb så drogs många poäng bort genom att ingen av oss hade barn. Trevlig kväll hur som haver! 

Vandring

 
Igår kväll tog jag och Johan bilen ut mot Korrö för att vandra. Det visade sig att Korröfestivalen pågick, så vi hade lite svårt att hitta vandringsleden. Vi gick i en cirkel i en timme innan vi kom ut på Utvandrarleden.
 
 
 
När vi väl kom rätt gick vi i två timmar och plötsligt blev det mörkt. Vandringleden upphörde abrupt och det var beckmörkt. Inte visste vi vilket håll vi skulle till. Men så stannade en supergullig äldre herre och frågade om vi var vilse (så fort han klev ur bilen så sa han att han inte var nån rånare), så det slutade med att han skjutsade tillbaka oss till Korrö. 
 
 
När vi kom tillbaka till Korrö så satte oss i bilen och körde på lite måfå och hamnade på en camping där vi slog upp vårt tält. 
 
 
Vi sov inte superbra i vårt tält, utan kudde och liggunderlag + skrikande fåglar så var vi bra möra och trötta när vi vaknade. Men det är ändå nåt visst med att sova i tält, gillar enkelheten. 
 
 
Vi bestämde oss för att dra till Singoallagrottan. 
 
 
Så här såg Singoalla-grottan ut.
 
 
Efter vår lilla utflykt var vi hungriga och åkte till Pannkakshuset. Vi båda tog amerikanska pannkakor, så gott!
 
 
De hade gulliga kaniner där som vi matade med maskrosblad. Vi har haft en supermysig helg, älskar såna här spontana äventyr. Men ikväll väntar fest, så nu ska jag gå och göra mig iordning. 

Izakaya

Igår efter att vi fick reda på att besiktningen blev godkänd av vår förra lägenhet, så firade vi med att gå till Izakaya (ni vet mitt motto, det finns alltid något att fira!).
 
 
 
Vi var superhungriga när vi kom dit, så det passade perfekt att sjögrässalladen vi hade beställt kom in snabbt. 
  
 
 
Sedan kom drinken jag hade beställt in tillsammans med sushin. 
 
 
Sist, men inte minst kom mina räkdumplings in som jag hade beställt. Izakaya leverade som vanligt mat i toppklass, vilket kanske inte är särskilt förvånade med tanke på att Izakaya nyligen kom med i White Guide.