Kulturnatten

Det började med att jag ringde Robbin och med honungslen röst sa:
"Jag vill åka ned till stan och så, men det finns ingen som vill åka med mig!"
"Jaha, så du vill att jag ska följa med alltså?"
"Nej alltså, det var inte så jag menade.." (Varför genomskådar han mig alltid?)
"Joho, det vill du ju visst. Jag ska bara äta först, ring mig sen.."

Sagt och gjort någon timme senare bar det iväg till stan, där vi mötte upp med Veronica och för er som inte vet så är Robbin och Veronica nu officielt ärkefiender.  Det började bra med en sväng till Jan Stenmark utställningen, åh vad jag skrattade... men sedan blev det värre.

Efter att vi strövat runt en stund i stan på måfå sa Robbin  "man ska ju inte dra alla över en kant" då påpekade Veronica att "dra alla över en kam heter det" ( vilket visserligen är sant) men iaf så startade en hetsig diskussion och det tyckte jag var dumt för det förstörde stämningen.

Sedan försvann Veronica och byttes ut av Lisa. Vi tre gick till Donken och åt. Sedan fortsatte vi till Salsa huset och gick på Workshop och testade Salsa. Hur roligt som helst.. maaan, jag vill börja! Sedan mötte jag Linnea, som förövrigt hade smink (Hallå.. skriv in det i världshistorien!). Vi hamnade på en konstuställning, vilket var rätt så intressant. Något senare förflyttade jag mig till Världens och där befann jag mig ända till 12 slaget då vi begav oss hemåt..

Btw..så fick jag just en kärleksförklaring av min lillebrors kompis.. "Jaaag är kääär i din syster" sa han och log.  Maha.

Life goes just like that

Vad gör man när allt känns rätt, men ändå så fel?

I'm gasping for the air to fill my lungs with everything i've lost.

I can't be stuck in this fish net for much longer.Jag vill börja med att hylla myrorna.. förra veckan så hamnade Maja och jag på myrorna. Vi shoppade loss för under hundralappen och man kan minnas få mycket prylar för lite pengar där, speciellt om man är en schopaholic som mig och är van vid att i  slutet av månaden endast leva på hoppet. Mina fynd blev ett par mjukisbyxor (till dansens ära), en bok som lämpligt nog hette; "En shopaholic i New York" och min favoritfilm "How to lose a guy in 10 days". Jag mådde bättre än någonsin efter mina inköp och lyckan höll sig dessutom i flera dagar. Inte heller behövde jag ha några skuldkänslor för att jag spenderat en massa pengar på prylar, som skulle ha kunnat vara onödiga ur mina föräldrars perspektiv. Nej, mer myrorna åt mig. 

Hemma är inte där man bor utan där man förstår dig

Hallå! I fredags åkte jag med Gabbe och Becca till Jönköping för att hälsa på Madde och Jonas (som fyllde år). Madde mötte oss på busstationen sedan bar det av till Kortebo, bibelskolan Jonas och Madde går på. Vi smög runt för att Jonas inte skulle upptäcka oss bara för att få veta att han inte ens var hemma. Hm.. Sedan kom Lina också..

På lördagen drog vi ned till stan för att köpa mat till Jonas födelsedags middag.. jag fick utlopp för mina shoppoholics-behov och blev förälskad i en jacka på Carlings som jag genast köpte och i kassan stod Intohimo- Jake vilket ledde till nervösa svettningar från mitt håll, vilket jag pinsamt nog påpekade i hans närhet. Fast jag sa aldrig att det var för att han var snygg...

Maten blev handlad och hemåt bar det och med buller och bång så påbörjades vår matlagning.. jag stod för salladen, det är så långt mina matlagnings skills räcker. Men eftersom vi hade en Madde och en Johanna så blev det något av vår festmiddag och några timmar senare drällde en hög med ungdomar från Norrköping in och överraskade Jonas. Vi blev hela 15 stycken.. och efter maten fick vi utlopp för våra barndomsfantasier och fick leka inte-nudda-mark. Vi hade massa mys.

På söndagen tog vi en lång promenad i regnet barfota till Netto.. (varför har nettos logga en hund föresten?)
Något senare lämnade vi med sorgsna steg kortebo för att åka hem :(. Jag gillar föresten att umgås med folk som inte har några gränser och kan prata öppet om sånt som vi andra pryda inte vågar nämna. Flumma for life liksom! Tack alla barn :)

 

Puss hej!