Helgbesök!

 
 
 
 
 
 
 
 
I helgen var Sofie på besök. I fredags gick vi till Patricia, eftersom jag fått presentkort igen! Avnjöt en oxfilé (yes gratis är gott) och därefter promenerade vi i solnedgången längs vattnet till Östermalm. Under lördagen besökte vi Aquaria. Där tittade vi på fiskar och lärde oss om miljöförstöringen i havet. Sedan hade vi picknick på djurgården. Kvällen avslutades med ett besök på Underbara bar. Det är vid såna här stunder man inser att man kanske kommer sakna Stockholm lite..

Riga

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu i veckan så var jag och Johan i Riga över dagen. Blev positivt överraskad av Riga, hade inte förväntat mig att det skulle vara så vackert. Men i vilket fall strövade vi runt i massor av områden i staden. Hittade en marknad med massa roliga saker, en bro full av hänglås (som den i Helsingfors), drack apelsinjuice på ett torg osv. Skulle jag välja mellan Tallinn och Riga så skulle jag definitivt ta Riga, men sen vet jag inte om det var all grönska som gjorde att jag gillade Riga bättre. Men det är i alla fall väl värt ett besök!

Firandet av min födelsedag.

 

 
(Bild lånad från Hugo)
 
 (en fin present jag fick, han till höger alltså)
 
I fredags hade jag en födelsedagsfest hemma hos Johan. Det var fint att ha så många bra människor samlade på ett och samma ställe, kanske det bästa med just födelsedagsfester? Efter festen åkte vi till Hugo och dansade. Under kvällen fick Madde och jag den brillianta idéen att vi ska bli DJ:s. Hehe, får se hur det blir med det..
På lördagen var det ju min födelsedag, på morgonen blev jag överöst med presenter. Kände mig riktigt bortskämd. På eftermiddagen träffade vi på min gamla barndomsvän Rebecca, som fick följa med upp till min mamma och fika. På kvällen var jag ju som bekant i Lillsjön och grillade. Himla bra födelsedag! Till sist vill jag avsluta med att säga; inget kul utan Krus brus. Puss!