obsessed with shoes..

I natt hade jag en underbar dröm. Jag drömde nämligen att jag plötsligt hade 40 000 kronor mer på kontot. Jag är inte riktigt säker på om jag hade vunnit pengarna eller om det var mina fonder som hade växt otroligt mycket bara. Men det spelar inte så stor roll för jag var himla glad.

Idag hade jag behövt de där pengarna, eller nej det hade faktiskt räckt med 150 kronor. För jag hittade världens underbaraste skor. Och jag hade inte råd. Ändå kan jag inte sluta tänka på dem. Det känns lite som att vara olyckligt kär. Jag dras som en magnet till skorna och vill bara titta på dem hela tiden, samtidigt som jag försöker tänka en massa negativa saker om dem, så att jag bara ska komma över dem.

Men då börjar jag plötsligt tänka att jag säker kommer bli en mycket bättre människa om jag köper dem och att allt annat kommer ordna sig. Helt sjukt. Jag är ju besatt av det matriella. Men jag köpte dem ju inte, så jag kanske inte är helt förlorad.

Eclipse

Det blev ingen camping för Linnea, Linus och mig. Det räcker kanske med att kolla ut i fönstret för att förstå varför. Istället hade vi filmkväll igår i Ann-sophies systers lägenhet. Såg I am Sam, fick tårar i ögonen vid flertalet tillfällen. Bra film!

Idag tog jag en snabbfika med Madde och köpte även nya skor på rean (förlåt Johan, men jag var tvungen, alla andra läckte in!). Dessutom gick Linnea Vild och jag och såg Eclipse. Ja, det är helt sjukt att jag väntade så länge med att se den, men det ska sägas att det var värt väntan. Förutom den lilla detaljen att det var nåt fyllo som satt och pratade jättehögt i biosalongen så att man knappt kunde höra sina egna tankar.

Men jag blev alltså positivt överraskad av filmen. Kan knappt vänta tills nästa film kommer ut.