Greveholm/Malmö

 
Förra helgen åkte jag och Johan en sväng till Hjularöd (dvs stället där mysteriet på Greveholm spelades in!). Vi vågade ínte gå närme än så här, men det var himla häftigt att se det i verkliga livet.
 
 
Efter det tog vi en spontantripp till Malmö och då passade vi på att ringa Henke. Han kunde ses, så vi gick till lilla torg och tog en öl/alkoholfritt vin. Solen sken så det var supermysigt att bara hänga lite i Malmö, även om det inte var särskilt länge vi var där. Under söndagen sprang jag milen (på 55 minuter, yay!). Imorgon ska nämligen jag och Sofie springa Rosa bandetloppet (som min sista del i Tjejklassikern!). Håll tummarna för att det går bra.

Borg

I helgen var jag och Johan på bio och såg Borg. Jag hade hört lite blandade recensioner om den men jag tyckte den var bra. Extra spännande var det i scenen mellan Borg och McEnroe.

Sen var det ju inte helt fel att en av mina favoritskådespelare, Sverrir var med. Även om jag inte kan mycket om tennis, trots att jag spelade det under mitt år i Sydafrika, så kunde jag ändå uppskatta filmen.