Tillbakablick.

 
Det är alltid spännande att kolla i bloggarkivet ett år tillbaka i tiden. I januari för ett år sedan hade jag precis fått ett spännande jobb och Madde och Linda hade hälsat på mig i Stockholm. På den sista punkten skiljer det sig inte särskilt mycket för imorgon får jag träffa dem igen i samma stad som då och även Johan, som jag längtat galet mycket efter. Dessutom har Johan och jag planerat in ett restaurangbesök på Hermans, där vi var för ett år sedan. Åh kan det inte bli fredag redan nu?

Hos farmor.

 
 
 
Min första helg som ensamboende tillbringade jag hos farmor. Var skönt att få komma iväg ett tag från Växjö, äta husmanskost och spela Skip-Bo. Sen älskar min farmor precis som jag Calzone, så en av kvällarna lämnade vi husmanskosten och gick till den lokala pizzerian. Trots att man inte gör särskilt mycket om dagarna hos min farmor så är det skönt att vara där och med gott samvete kunna läsa tidningar och spela spel en helg dag. Dessutom slipper man känslan av att man måste göra något hela tiden.

Pizzakväll

 
 
 
 
 
I lördags var Johan och jag hemma hos Charlotte och Sebastian och bakade pizza. Senast jag åt hemmagjord pizza var som liten, så det var väldigt kul att få göra en egen. God blev den också, mättnadskänslan varade långt in på kvällen.