BiljardI lördags var vi ett gäng som spelade biljard på Biljardpalatset. Det var stort som tusan där, helt galet, tre våningar bara med en massa biljardbord. Sedan på tunnelbanan träffade vi en tjej som visade sig vara från Norrköping som frågade om vi ville hänga med ut till Södra teatern. Så vi hängde på henne.. Men dessvärre tappade vi bort henne när vi senare drog till Burger King för en nattlig hamburgare. Så det blev ingen utgång för vår del. Men som plåster på såren hittade Elisabet en 100-lapp. Komsikt nog låg den precis vid mina fötter och ändå såg jag den inte. Måste bli bättre på att vara uppmärksam på mina fötter! Jag kan ju ha gått miste om tusentals kronor som har legat vid mina fötter, utan att jag vet om det.

Min fina symaskin.I fredags var jag på Urban outfitters för att utnyttja mitt presentkort som jag fick av svärisarna i julklapp. Tänka sig jag gjorde ett riktigt kap som hittade världens gulligaste symaskin, i ministorlek. Jag fick den för ynka 70 kronor. Den passar otroligt bra här inne i vår lilla lägenhet!

Mina konstiga drömmar.

Jag är ju som alla (kanske) vet en person som jämt drömmer och faktiskt kommer ihåg mina drömmar. Är känd i min kompiskrets för att vara tjejen som berättar om sina drömmar. Känns faktiskt lite som att jag lever ett parallellt liv på nätterna. Dock har jag inte särskilt normala drömmar, men vem har det å andra sidan?

Drömde tex här om natten att jag, Madde och några till var hemma hos Becca på någonslags tillställning. Allt var frid och fröjd tills en kvinna i 40-årsåldern skrek och sa att det var en råtta i lägenheten. Till en början var det ingen som trodde på kvinnan. Det var inte förrän råttan, som var stor som en leopard, dök upp, som alla fick panik och sprang därifrån. Till och med Beccas katt var rädd för råttan. I vilket fall slutade det med att Becca berättade att det var hennes hudjur och att jag och Madde sov över på pinnstolar.

Nu är den stora frågan, varför drömde jag det här? Är det så att jag önskar mig en råtta? Är rädd för råttor? Är rädd för att Becca har konstiga djur hemma?

Vem vet.