En midsommarnattsdrömFörra veckan var vi på Ullsta och firade midsommar. Jag hade skyhöga förväntningar på denna högtid med tanke på hur länge vi kämpat för att få hålla i detta event och all planering som krävdes. Vi klädde midsommarstången, dansade, åt jordgubbstårta, badade i sjön och grillade på kvällen och hade den obligatoriska midsommarfesten på kvällen. Nästa dag bjöd Johans föräldrar oss på brunch, vilket var himla gott, som en riktig hotellfrukost! Det blev en väldigt bra midsommar!

Bulgarien.
Bulgarien var härligt! Vi njöt av solen och att slippa alla måsten. Badade massor, vistades i solen, åkte båt, besökte Burgas och hade det trevligt.

Jag är ledsen för dålig uppdatering här på bloggen. Har inte hunnit skriva nåt på länge. Sedan jag kom hem från Bulgarien har jag packat ihop lägenheten och flyttat till Norrköping (för att vara här två månader). Hälsat på min farmor, firat midsommar på Ullsta och jobbat min första dag idag. Så juni har verkligen varit en intensiv månad!

I Bulgarien!

Hej mina trogna läsare. Har vart dålig på att uppdatera pga av att jag befinner mig i Bulgarien. Vi har det fint här, dock brände vi oss i solen idag, trots att vi hade smörjt in oss i solkräm. Så nu tröstäter vi onyttigheter på hotellrummet och väntar på att solen ska gå ned. hejdå!