Har bekämpat en av mina rädslor.

Idag bekämpade jag en av mina stora rädslor, tunnelbanedörrar. Det var nämligen så att jag och Johan kom springandes till tunnelbanan lite tidigare idag och Johan hann in tåget innan dörrarna stängdes, medan jag var lite långsammare och eftersom jag inte ville bli ensam lämnad på perrongen i 10 minuter till nästa tåg så stack jag helt enkelt in mina armar i sista sekund och pressade upp dörrarna, eller ja okej jag snarare höll dem där så att dörrarna inte kunde stängas. Kände mig cool då, som värsta superhjälten, som hade räddat mig själv från att bli ensam på perrongen. Så nu har jag utplånat min stora rädsla och vet att man inte kan fastan i dörren och släpas med.Förövrigt var vi på bio ikväll och såg Baksmällan 2. Helt okej film och nästan hela biosalongen skrattade var och varannan minut och i slutet applåderade alla, så jag antar att det är ett ganska gott tecken.

Exkursion till ÖstergötlandIgår kom jag hem från en två dagars exkursion i Östergötland med skolan. Vi åkte buss i Östergötland och stannade på diverse ställen för att undersöka naturen, jorden och inlandsisens påverkningar på landskapet. Men lite konstigt var det allt att det finns så många ställen i Östergötland som jag aldrig besökt, eller ens hört talas om. Vi övernattade i Vadstena (som folk envisades med att uttala VADstena.. hur svårt kan det vara att säga rätt?!). vilket var en konstig känsla, att sova där liksom. Trodde jag väl aldrig att jag skulle göra när jag fortfarande bodde i Norrköping. Men vi hade det trevligt.. Dock förstod jag inte hur pizzerian vi besökte i Vadstena kunde ha fått utmärkelsen "Sveriges godaste pizza". Köttet var ju typ rått.

Eufori

Igår tog vi en promenad till Ulriksdals slott. Johan försökte lära mig kasta "macka". Det gick sådär.. Men efter flera försök fick jag åtminstone stenen att studsa två gånger på vattnet och då blev jag lycklig som ett litet barn. Solnedgången och den vackra naturen var ju inte helt fel heller.