En bättre måndag.

 
Nu gör jag alltså min sista vecka här i Göteborg för på söndag går flyttlasset tillbaka hem till Växjö igen. Idag fick jag ett besked som gör att jag inte kommer vara sysslolös efter min examen på lördag, om man säger så. Men mer om detta senare. Jag gick ut och åt på En del i Haga idag. Bästa veggorestaurangen i Göteborg enligt mitt tycke. Hoppas ni haft en fin måndag!

Megaloppis i Majorna

 
Vi började vår dag med att äta sen frukost/lunch på Café Zenit. Då frukosten var slut valde vi istället pannkakor och färskpressad juice. 
 
 
Sedan gav vi oss ut i loppisvimlet. Det var nog den största loppisen jag sett. Sträckte sig från gata till gata. Jag var ute efter en jeansjacka och det hittade jag tillslut. Dessutom slog jag till på en billig klänning också.
 
 
När vi kände oss färdiga med loppisen, så drog vi och köpte jordgubbar och satte oss på ett berg och beundrade utsikten över Göteborg. 
 
 
Därefter promenerade vi runt på en massa gator tills vi blev hungriga och köpte sushi. De hade lagt upp sushin så fint på det här stället. Jag som är van att köpa med mig sushi hem är inte van vid så här fint upplägg. För några timmar sedan tog Johan tåget hem igen. Så himla bra helg. Imorgon går jag in på min sista vecka i Göteborg, kommer sakna den här staden känner jag.

Styrsö och annat en lördag i Göteborg.

 
Började denna lördag med en sväng i Majorna, först ett besök på en second hand affär och sedan tittade vi på skivor på Bengans och därefter tog vi spårvagen till Saltholmen och hoppade sedan på en båt mot Styrsö.
 
 
Jag blev helt hänförd av Styrsö, det var typ den gulligaste ön jag sett. Överallt åkte folk i små golfbilar eller cyklade. Sedan var det superfina hus. 
 
 
Johan var jag tvungen att föreviga i en av alla de pittoreska gränderna.
 
 
Jag och Johan klättrade upp på en kulle där det var jättefin utsikt över alla hus och skärgården. Men det ser man ju inte här eftersom vi tar upp hela bilden.
 
 
Innan vi hoppade på färjan mot stan igen så tog vi ett glas champange på ett gulligt litet café. De hade till och med egen DJ som spelade musik i bakgrunden. 
 
 
När vi kom tillbaka till stan gick en sväng på Andra långgatan, eftersom det var Andra långdagen idag. Avslutade sedan med en bit mat, för att sedan ta en sväng genom Botaniska. När vi kom tillbaka till huset så visade min stegräknare på 30 000 steg, inte illa. Kommer sova gott i natt!