Havet

I onsdags drog vi iväg på ett litet biläventyr. Först stannade vi till vid ett övergivet bostadsområde, så himla spännande. Dock upptäckte vi att de hade filmkameror uppsatta på husen, så nu vågar jag inte lägga upp några bilder därifrån. 
 
 
 
Efter bostadsområdet så åkte vi vidare och hamnade i Eköns naturreservat. Så himla fint med havet och allt.
 
 
 
 
Efter vårt lilla havsbesök så åkte vi vidare mot Söderköping och stannade till för att äta på Frasses hamburgare. De hade en veggoburgare, den var rätt god. Det var asmysigt i vilket fall att bara hänga vid havet och titta på övergivna hus. 
 

En tisdag på jullovet.

 
I tisdags hade jag, pappa och Martin bestämt att vi skulle hitta på något tillsammans. Vi gick och spelade bowling först och pappa vann stort, kolla bara hur många strikes han fick på rad. Efter bowlingen var vi hungriga och gick till Härlig pasta och åt middag.
 
 
På kvällen gick jag och Maja ut och tog ett glas att dricka. Vi hade tänkt att gå till The lamp hotell, men det var stängt. Så vi gick till Knäppingsborg istället. Dock glömde vi att betala, vilket inte jag kom på förrän jag precis skulle sova och då var det redan stängt. Men det löste vi genom att Johan gick dit och betalade åt oss igår, eftersom vi var för fega för att gå dit själva, haha. De blev i alla fall väldigt glada över att vi gjorde rätt för oss. Det var nog första och enda gången jag glömmer att betala.

God jul.

God jul!

Hej! Hoppas ni haft en bra jul, det hade jag i alla fall. Jag firade julen hos mormor och Börje i Vingåker tillsammans med mamma och Martin.

På julafton promenerade vi, kollade på Kalle Anka osv. När det var julklappsutdelning så tog mamma på sig jultomekläder.

Under julen passade vi på att ta en massa promemader. En av dagarna gick vi två mil! 

På juldagen så kom min moster, sambo och mina kusiner på besök. Vi försökte oss på att gå på bio i Katrineholm för att se "Hundraettåringen - som smet från notan och försvann". Men filmen flimrade och började om tre gånger och då gav alla i publiken upp och krävde tillbaka pengarna och gick hem. Så jag har bara sett de 20 första minuterna. Men den verkar bra. Det var min jul det. Alltid mysigt att träffa släkten.