Tisdag!

 
 
 
Idag har jag haft fullt upp större delen av dagen. Först fikade jag med Malin & Frida på Kuriosa här i stan. Det är ett supermysigt fik, som nästan alla Norrköpingsbor älskar. Efter att jag hade sagt hejdå till Malin och Frida så gick jag hem till Sofie för att gå på den årliga glöggkvällen som vi har kört på i fyra års tid nu. Det var supermysigt att träffa alla gamla högstadiekompisar (och Linnea och Moas pojkvän). Känns fint att vi faktiskt är ett gäng gamla kompisar från högstadiet som fortfarande träffas! :)

Middag hos Ivannia

 
Igår var jag och Johan bjudna på middag hemma hos Ivannia. Johan fick nämligen en middag som present när han fyllde år i höstas. Ivannia bjöd oss på ost- och skinkpaj och kladdkaka till efterrätt. Sedan fick vi en liten uppvisning i form av att Ivannia visade oss hennes danskunskaper  i salsa och därefter kollade vi dansklipp resten av kvällen och drömde oss bort och önskade att vi också kunde dansa. Jag har insett att jag har alldeles för dålig kordinationsförmåga för att kunna dansa bra, tyvärr. Men man kan ju inte vara bra på allt!

Fika med Lovis

 
 
Idag var jag och fikade med fina Lovis. Hon är min barndomsvän som jag har känt längst och som är en av få vänner jag verkligen kan prata om allting med. Vi gick till Bagarstugan i Knäppingsborg och jag beställde in pannkakor och chailatte, så himla mysigt. Saknar Norrköping ibland, att bara kunna hänga spontant med vänner. I och för sig är ju julen en illusion, med tanke på att det faktiskt är en av få tillfällen då alla gamla barndomsvänner faktiskt är samlade. Men ändå, det är så fint att ha alla vänner samlade.