Tjejvasan

 
I fredagsmorse så åkte jag, Johan och hans föräldrar mot Mora.
 
 
Vi stannade till någonstans i dalarna vid det här gulliga fiket. På kvällen när vi kom fram tog vi en sväng i byn och passade på att kolla på Panetoz som uppträdde.
 
 
Under lördagen var det dags för Tjejvasan. 
 
 
Det var tre kämpiga mil, till sist så kom jag i mål. Nöjd, både med tiden och med min prestation. Väldigt rolig upplevelse! När vi kom tillbaka till huset vi bodde i så var jag så galet trött, hade kunnat somna klockan fem på eftermiddagen. Inte ofta man är så trött! Under söndagen var det dags för hemfärd igen, det var den helgen. Nu taggar jag inför Tjejvättern som är i juni.
 

Martin var på besök.

I helgen var Martin och hälsade på oss. Under lördagen bjöd vi hit farmor & Per-Olof på lite fika. 
 
 
 
 
När de hade åkt tyckte Martin att vår köksbänk behövde oljas in, vem kan säga nej när ens brorsa erbjuder sig att göra det? Så vi åkte och köpte grejerna som behövdes och så fixade han det åt oss. När bänken var färdig gick vi till Stars and Stripes och åt. Under söndagen skjutsade vi Martin till tåget. Fint när ens syskon kommer på besök. 

Befinner mig i Stockholm!

Igår åkte jag till Stockholm för att gå en tvådagarsutbildning i lagar & avtal.

Började morgonen med lite hotellfrukost och sedan åkte jag till Tändstickspalatset där utbildningen hölls. Vi blev bjudna på både lunch och fika, jag åt en vegetarisk risotto till lunch. Efter utbildningens slut träffade jag David och gick ut och åt på Phil's burgers på Kungsholmen. Deras halloumiburgare var riktig goda och personalen var trevlig! Nu är jag på hotellet och laddar inför en fullspäckad dag imorgon.