Hej Norrköping!

 
 
Just nu befinner jag mig i Norrköping. Idag var planen att byta till vinterdäck, men pga strul med bultar som satt för hårt kunde detta inte genomföras. Bilar alltså, går inte att lita på. Vid ett börjar den historiska matchen mellan IFK Norrköping & Malmö. Då kommer jag självklart sitta bänkad med resten av Norrköping framför tv:n. Ikväll väntas inflyttningsfest hos Frida & Niclas, ska bli så kul! Puss!

Hos farmor

 
 
Idag har jag jobbat och efter jobbet åkte jag och Johan och hämtade upp min lillebror som kom med tåget till Alvesta, sedan skjutsade vi honom till min farmor. När vi kom dit fick vi tomatsoppa till middag och världens godaste äppelpaj till efterrätt. Supergott! Så mysigt att bara komma hem till farmor och äta lite middag en onsdagskväll. 

Plugg

 
Idag började jag morgonen med att jag och en klasskompis satte oss på Coretto i stan och skrev på vår projektplan som snart ska lämnas in. Vi kom fram till mycket som var användbart, särskilt inför c-uppsatsen. Sedan när det blev lunch köpte vi varsin sallad. Som ni ser var vyn från min plats inte den mysigaste med mikrovågsugn och barnstolar, men det är mysigt i övrigt, jag lovar. Nu är jag hemma och tänkte fortsätta mitt pluggande. Så rolig ser min forsatta dag ut. Men man måste ju ha tråkigt ibland för att uppskatta det roliga, som man brukar säga.