Sommar

 
 
 
 
 
 
 
Hej! Har inte uppdaterat på sjukt länge (igen). Hinner inte med! Gör galet mycket saker när jag inte jobbar. Förra veckan var jag ledig fyra dagar och hann med grillning hos Lisa, Segling, fest hos Sofie, häng vid Ågelsjön, en tur till Smultronstället, besökte Gustavs landställe och åkte till Kolmården med Johan, Cissi och Rickard. Japp det var väl det och det bästa av allt är att sommaren fortfarande inte är slut! 

Flygtur.

I tisdags var jag ute med pappa och flög. Vi flög över Norrköping och över skärgården. Det är verkligen en speciell känsla när man flyger i ett mindre flygplan. Måste jag defintivt göra om snart igen!

Det där med att alla gifter sig.

Känns som att det råder en hysteri kring giftemål just nu. Ser var och varannan dag människor på Facebook som har gift sig. Dock förstår jag inte varför så unga människor gifter sig? Vad handlar det om? Grupptryck? Bevis på att man älskar varandra? Viljan att vara vuxen? Skulle så gärna vilja veta.

Människor som har känt varandra i mindre än två år är plötsligt gifta och det skrämmer mig. Jag skulle aldrig våga göra en sån grej i den här åldern, oavsett hur mycket jag än älskar Johan. Jag behöver inte bevisa det genom ett giftemål, för lite så känns det. Som att man behöver ett bevis på hur mycket man tycker om varandra.

Enda gången jag kan tycka det är okej att vara ung och gifta sig är om man hunnit vara tillsammans i flera år. Men verkligen inte för att alla ens kompisar i ens närhet verkar göra det. Nä, man behöver inte en ring på fingret för att bevisa sin kärlek.

Skönt, äntligen har jag fått ur mig det här.

För att förtydliga; jag har verkligen inget emot bröllop egentligen, så länge det sker av rätt anledning.