Träning

 
Igår hade jag en fin fredag, hängde nämligen med Madde, Maria, Johan, Agnes och Mathilda på Carmen. Älskar Carmen alltså, så himla bra ställe att gå till. Men det var inte det jag skulle berätta, utan det jag egentligen ville säga var att jag var och tränade på Friskis idag och slog mitt personbästa. Sprang nämligen 5 km under en halvtimme. Det är bra för att vara mig! Känner mig så nöjd nu.

Resa till fjällen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Förra veckan åkte jag upp till Järvsö tillsammans med Johan och hans föräldrar. Det var så himla härligt att få åka skidor och snowboard igen. Vädret var strålande (viktig detalj som svensk att ha med). Vi gick på after ski, åt god mat på restauranger, särskilt god var maten på bilden längst ned, som vi åt på en jättemysig restaurang vid namn Vardagsrummet. Var en väldigt bra liten fjälltripp helt enkelt, nästan så att det kände lite vemodigt att komma hem igen.

Helsingfors

 
 
 
 
 
 
 
I helgen åkte jag och Johan en sväng till Helsingfors. När vi klev av båten, så var det första som slog oss hur kallt det var. Dessvärre var vi inte riktigt klädda för det rådande vädret, vilket resulterade i att stor del av dagen spenderades i olika shoppingcentrum och på Fazer café. Men en kyrka hann vi iallafall med och den var otroligt vacker, både på insidan och utsidan. Eftersom vi mest höll oss i själva stadskärnan, så missade vi troligtvis mycket av Helsingfors. Men det gör inte så mycket, kommer troligtvis dit någon mer gång i livet.