The Great Gatsby Party!

 
 
 
 
I fredags var jag på "The Great Gatsby-party" som anordnades av Växjö international students. Det var jättekul! De hade fixat så fint med ballonger, en Leonardo Dicaprio i verklighetsformat, filmen som rullade i bakgrunden på festen osv. Var superkul att få klä upp sig och himla kul att verkligen alla där hade gått in för temat. Ibland är studentlivet inte allt för dåligt!

Norrköpingshelg

 
 
 Var på Malin och Fridas födelsedagsfest. Åt årets första glass på Halvars och invigde därmed våren!
Hann med att sitta ute på veranda i solen.
 
Den här helgen gick så himla fort! Men så gjorde ju Johan och jag en himla massa saker också. Vi gickbåda till frisören och jag blev med lugg (har fortfarande inte vant mig). Vi hamnade av någon konstig anledning på Puls på lördagkvällen, där min väska gick sönder. Dessutom åt jag den konstigaste glassen på Halvars, nämligen med smak av Jordgubbsdaiquiri. Hm, den tar jag inte igen. Men nu är våren här på riktigt i alla fall!

Stockholm.

 
 Åkte till den här sidan av landet för att gå på begravning i fredags. Just nu sitter jag och försöker plugga till fredagens tenta. Det går så himla dåligt med mitt pluggande, att försöka föra in en 12 poängskurs i huvudet är svårt. Men det är skönt att man kan få lite avbrott i pluggandet ibland, som att besöka sina kusiner eller gå på bio.