Skor

Tänk om Johan skulle veta hur många skor jag har i skostället just nu. 9 par skor!! Och det är inget han kan göra något åt. HAHAHAHA.

Vanligtvis brukar Johan (när han bor här och inte i Norrköping som han gör just nu) vara väldigt bestämd på den punkten. "Du får max ha två par skor i skostället" säger han med bestämd röst och beordrar mig att välja vilka skor jag vill ha kvar och vilka som ska in i förrådet. Det är precis som när jag bodde hemma, då hade mina föräldrar också den regeln kring skor.

Men jag vet ju att Johan gör det av ren välvilja, för att vi ska kunna hålla ordning och det inte ska ligga och drälla en massa skor överallt. Men nu när jag bor ensam, ja då är det jag som bestämmer och då får det vara hur många skor som helst i skostället. Känner mig upprorisk..

Grönan och båttur.

Hade sjukligt tråkigt igår och ringde därför min moster för att kolla om jag kanske kunde komma hem till dem och det fick jag, så igår kväll sov jag över hos mina kusiner och tog med mig dem till Grönan idag. Efter att vi hade åkt färdigt blev vi upphämtade vid självaste Grönan i båt (lyxigt!).

Det är verkligen nåt visst med att se Stockholm från vattnet och känna vinden fladdra i håret. Faktum är att vi hade väldans tur dessutom, för båten framför oss blev stoppade av sjöpolisen (eller vad det kallas). Kunde lika gärna ha varit vi som fått böter. Kvällen avslutades hemma hos kusinerna med lite mackor och té framför tvn, innan jag slutligen begav mig hemåt igen.

Midsommar

Midsommar firades i Kårtorp på Gustavs landställe. Blev en riktigt bra midsommar, med sång, bad (dock inte för min del) och god mat.