...

Den här veckan har varit så orealistisk. Känns som jag har medverkat i en hemsk film. Det går liksom inte att förebereda sig på hur det ska kännas när någon man älskar blir så otroligt sjuk och svag. Det går inte att förbereda sig på den rädsla eller panik som biter sig fast i kroppen. Man fattar liksom inte förrän det händer. Men att samtidigt inse när allt känns för jävligt att det faktiskt finns fantastiska människor i sin omgivning som bryr sig, det är guld värt. Tack.
 
 
Herregud, vad jag älskar dig.

Julmarknad i Huseby.

 
 
 
Nu i veckan åkte vi till Huseby för att gå på julmarknad. Visst kändes det lite väl tidigt att åka på julmarknad, i början av november, men det var helt klart värt det. Man fick provsmaka massa mat (så då kunde jag spara in pengar på middag hehe) och man fick känna av lite julstämning. Bra vardagsnöje, om man inte har nåt att göra en tisdagskväll i tråkiga november.

Halloween.

 
 
 
Förra helgen var Johan och jag bjudna på Halloweenfest. Våra kompisar hade verkligen fixat värsta halloweenstämningen med spindelnät och skräckmusik. Det är ju så kul att klä ut sig, tar varje tillfälle jag får när det är maskerad, vilket sker relativt ofta här i Växjö!