I en 2:a på St: Eriksplan.

Två hela dagar i Sthlm med Johan. Årets varmaste dag igår och mitt i stockholms kärna var vi. Vi tittade i affärer. Åt ute. Fick låna en lägenhet på St: Eriksplan med världens häftigaste hiss som såg ut att ha varit hämtad från en film för 50 år sedan. Gick hand i hand till Gröna Lund. Åkte en sisådär 13 karuseller under kvällen. Och skrek, som värsta fjortisen i Fritt Fall Tilt. Efter en händelserik dag sov vi gott i sängen på St: Eriksplan. Vaknade sedan upp i ett ljummet sommarum.

Idag strosade vi bara runt på måfå längs kvarteren runt St: Eriksplan, tills det slutligen var dags att ta bussen hem i eftermiddagssolen. Och det bästa med resan var nog ändå den där känslan vi fick när vi låtsades att vi hade flyttat hemifrån och hade en egen lägenhet. Tror det är dags att flytta hemifrån på riktigt snart.

Estocolmo..

Imorgon ska jag och mannen äntligen göra den omtalade stockholmsvistelsen som vi har planerat sedan i början av maj. Men inte förrän imorse bestämde vi för att ta tag i det och fick i sista stund en plats att bo på. Så imorgon bär det av till hufvudstaden. Heeeejdå.

Hemma igen, typ.

Jag är urusel på att uppdatera. Funderar på om jag ens har några läsare längre. Men det är ju sommarlov (nej juste så får jag ju inte säga för Johan, semester heter det visst!). Semester från vad kan man ju undra? Spillanvistelsen var härlig trots min förfärliga förkylning som nästan tog kål på mig. I Härnösand, eller mördarstaden som det borde kallas (nej, jag såg inte huset där det hände) var allt som vanligt. Samma människor men med allt färre affärer. Men var det något jag fick så var det en traditionell midsommar med dans runt midsommarstången på Murberget och familjefest. Träffade även min syster och hennes döttrar.