Författarkväll med Sandra Beijer

Igår var jag och Johan och lyssnade på Sandra Beijer som föreläste. Hon berättade om sin väg till sitt författarskap och gav oss även skrivtips kring vad man ska tänka på när man vill skriva en bok. Himla kul att få lyssna på henne. Här finns en länk från kvällen igår (där är jag, Johan och alla som kollade på föreläsningen är med på bild!). 

Efter föreläsningen var slut fick vi chansen att få böcker signerade (jag hade dock inte tänkt på att ta med mig hennes böcker). Men jag passade på att bli fotad ihop med Sandra. Det var himla kul att få träffa en av sina favoritbloggare! 

Helgen

 
I lördags hade vi Maria, Ollle, Julia och Filip på fest hemma hos oss. Vi spelade bean bozzled, ni vet spelet där man ska smaka olika godisar och antingen får en superäcklig godis, typ möglig ost eller sur mjölk eller en god godis. Det var spännande, men även äckligt.
 
 
Vår söndag började med brunch på Öjaby herrgård, tyckte den var sådär. Hade önskat en buffé med lite mer sötsaker. Men om man gillar varm mat på brunchen, så som potatis och lax så tror jag att man gillar detta. Efter det åkte vi en sväng och hälsade på min farmor. Vi promenerade i solen och åt semlor. Utöver det hann vi promenera massor i helgen, älskar att våren äntligen har kommit!

Söndagsfika

 
Vi var ju på fest igår. Först var vi på förfest hos Emma och sedan gick vi vidare till Johans arbetskamrats födelsedagsfirande. Idag började jag morgonen med att städa och sedan tog jag en eftermiddagsfika med Catrin på Condeco. Jag är inte så ofta på Condeco, men den här helgen råkade jag tydligen hamna där hela två gånger. Som vanligt gick den här helgen alldeles för fort.