Helgen på Ullsta

 
I lördags morse åt vi en sån där superfrukost som man enbart får hos Johans föräldar. Sedan bestämde vi oss för att åka iväg på utflykt. Vi började med att stanna till vid två slott och kolla på omgivningarna där.
 
 
Sedan såg vi en skylt där det stod loppis och var tvungna att stanna till. Fyndade dock inget den här gången.
 
 
Sedan åkte vi till Malmköping, där jag aldrig hade varit. Det fanns ett glasställe där med en av de godaste glassarna jag ätit. Det är skillnad på glass och glass.. det här var nåt helt annat än siaglass måste jag säga. Det här var egengjord ekologisk glass, gjord direkt på gården där vi befann oss.
 
 
Vi alla hade randigt på oss dagen till ära.
 
 
På eftermiddagen tog vi en sväng till Johans kusiners landställe. Där fikade vi ute i solen och åt äppelpaj. Johan tog en posebild med sin moster.
 
 
Under söndagen bestämde Johan och jag oss för att ta en långrunda. När vi hade gått några kilometer så stötte vi plötsligt på två ensamma hundar. Fanns inget hus eller människa i sikte. Efter att ha hälsat på hundarna så började de följa efter oss, vilket var lite dumt (även om de var supergulliga). Så fort vi nådde ett hus kollade vi med grannarna om de visste något om hundarna. Till sist var det en kille som tog hand om hundarna och lovade att ta dem till närmsta granne, där han trodde att de bodde. Ja det var ett riktigt äventyr. Detta var min helg, förhoppningsvis dröjer det inte tills nästa sommar innan vi kommer dit igen.

På Johans landställe

 
 
Idag fick jag äntligen träffa Johan igen efter sex dagar. Kändes så bra och det pirrade lite extra i magen när vi möttes upp på tågstationen för att åka till hans föräldrars landställe! När vi kom dit blev vi bjudna på smörgåstårta, som vi älskar. Efter att vi var mätta gick vi ner till sjön och jag passade på att kvällsbada. Det var riktigt läskigt. Kändes så ruggigt med det mörka vattnet, men det kändes värt efteråt när jag märkte hur varmt det var i vattnet. Nu har vi krypit ner i sängen och jag ska påbörja min nya bok jag köpte idag. Mysstämning på hög nivå! 

Burgers & bangers

 
Idag hade jag en sån där effektiv dag när jag städade ur förrådet i mitt gamla rum och bar lådor i flera timmar. Efteråt kändes det som jag hade gymmat i fem timmar, så trött var jag. Då passade det himla bra att jag skulle möta upp Sofie på Burgers & Bangers. Det är ett relativt nytt hippt hamburgerhak i Norrköping som har ryktet av att ha bra burgare. Jag valde en veggoburgare, jag blev nöjd men den, men den var inte lika god som deluxes. Men jag kan tänka mig att de vanliga burgarna är godare. Men jag var nöjd när jag gick därifrån och det är det viktigaste.