Livet.

 
 
Så mycket som händer i livet för tillfället.. Massor av festligheter i skolan, nya vänner och en hel stad att utforska! Just nu har jag en tenta som jag måste intensivplugga till. Förresten har jag skaffat en ny mobil nu. Därav den ypperliga kvalitén!

Lite uppdatering kring Växjö.


Har haft en superbra helg. I fredags var jag på Sivans, universitetsområdet egna studentpub med mina klasskompisar. I lördags var jag och Mai på matmarknad och provsmakade en massa olika kött, ostar och annan mat. Sen var Johan och jag bjudna på förfest hem till Charlotte och Sebastian på kvällen. Efter förfesten drog vi till kafé de luxe, som var ett otroligt stort uteställe för att vara Växjö. Så ja livet flyter på här borta, helt enkelt.

Växjö!

 
Växjö är staden vi flyttat till. Jag trivs så himla bra, har träffat massor av nya klasskompisar, varit med på en rolig nollningsveckan och flyttat in i en stor fin trea (dock får vi bara ha den i 2 månader). Jag känner mig verkligen hemma på ett sätt jag aldrig kände i Stockholm, så jag är säker på att de här tre åren kommer bli hur bra som helst. Idag hämtade vi ett flyttlass från Stockholm tillsammans med Johans pappa. Så snart har vi allt vi behöver!