Torsdag.

 
Hej ni trogna läsare. Jag är superdålig på att uppdatera här just nu, livet kommer ivägen. Jobba, handla, titta på serier, tvätta, laga mat osv. Sånt som inte är superroligt att uppdatera om, men som alla gör. Så nej jag har tyvärr inget intressant att uppdatera om, eller jo en god nyhet. Fiskmåsarna verkar ha börjat lämna stan nu. Så nu känner jag mig lite tryggare när jag går ut. Yay!

Amanda och Daniel på besök i Norrköping!

I helgen åkte vi till Norrköping för att spendera en helg med Amanda och Daniel som besökte oss.
 
 
Under fredagskvällen drog vi till Holmentorget och mötte upp Linus för att se Krunegård uppträda. Så bra konsert!
 
 
Efter konserten drog vi allihopa till en bar och hängde.
 
 
Under lördagen åkte vi en sväng till Söderköping för att äta glass på Smultronstället. Medan vi ändå var vid Smultronstället så passade vi på att gå upp på Ramunderberget för att kolla in Söderköping från ovan.
 
 
Johan och jag beställde in den här glassen.
 
 
Amanda och Daniel funderade länge på vilken glass de skulle ta, men efter servitörens rekommendation blev det den här hipsterglassen med pommes.
 
 
På kvällen vankades det fest hemma hos Johan. Vi hade det superkul, som alltid. Johans föräldrar passade även på att delta lite i festligheterna under en stund. Det hör ju inte till vanligheterna att föräldrar deltar i fester, men det var ett kul inslag.
 
 
Sedan tog vi det här gruppkortet. Kändes som ett skolkort nästan. När klockan blev lite över tolv tog vi en taxi till stan och gick ut på Hugo.
 
 
Idag drog vi till Jan Stenmarkuställningen på Arbetes museeum. Var himla festligt att gå runt och kolla på alla hans bilder. Fanns många jag inte hade sett sedan tidigare.
 
 
Efter utställningen drog vi en sväng till stan och satte oss på ett fik en stund innan vi skulle skiljas åt för att åka hem. Det var en supermysig helg och himla kul att få visa Amanda och Daniel Norrköping. Ser fram emot när de kommer tillbaka till Växjö efter sommaren. 

Hamburgarna på Kafé de luxe.

Igår mötte jag och Johan upp Challe och Sebbe för att prova Kafé De luxes omtalade hamburgare. De var verkligen magnifika. Jag tog visserligen den vegetariska burgaren, men den var så god! Bästa vegoburgaren jag ätit. Sedan hängde vi ett tag på Challe och Sebbes balkong och njöt av solen. Det är så bra när man gör såna här saker på måndagar, för då försvinner måndagen snabbt. Jag menar, det finns väl ingen som faktiskt gillar måndagar?
 
 
Älskar hur Challe och Johan studerar maten.
 
 
En typiskt dålig matbild, ni vet en sån som får maten att se osmaklig ut. Men jag var tvungen att visa så ni fattar hur god den var. Nej, jag är inte sponsrad.. Men jag önskar att jag var det.
 
 
Kolla vad fina nummerskyltar de hade, vi fick Christina och Astrid. Jag bar skjorta dagen till ära (det händer inte ofta), kände mig som en riktigt business-woman. Kul att känna så ibland.