Äppelblomning i Urshult.

 
Idag var vi ju lediga från våra jobb, så då ville vi ut på äventyr. Först hade vi tänkt att ta en cykeltur, men efter fem kilometer gick det hål på däcket, så vi fick styra om våra planer. Istället tog vi en tur till Kalmar och gick lite i affärer för att sedan sätta oss vid havet.
 
 
Dock blev det för kallt vid havet så vi tog bilen och funderade ut vart vi skulle åka. Vi hamnade i Urshult, på en äppelgård.
 
 
Vi kunde inte låta bli att köpa med oss äppelmust. Den var verkligen supergod, inte alls som den man köper i affären, utan mer äkta (obs ej sponsrad).
 
 
Innan vi lämnade träden så kunde vi inte låta bli att ta lite prettobilder. Tyvärr hade jag inte tillräckligt snygga kläder på mig för att ta med dessa bilder här. Men detta är verkligen ett perfekt fotoställe på våren. Vilken fin dag vi fick!

Födelsedagshelg!

Förra fredagen kom Linnéa och hälsade på oss i Växjö. Eftersom det var så extremt varmt så började vi kvällen med att ta en tur med bilen, vi stannade först på en bladplast, men kände inte riktigt för att bada då så vi åkte vidare och hittade en badplats med en liten strand, då passade vi alla på att bada. Lite kallt var det, men inte så farligt som vi hade trott.
 
 
Under lördagen åkte vi återigen och badade. Sedan på kvällen var det dags för födelsedagsfest. Vi hade fixat i ordning så vi kunde vara i vår trädgård.
 
 
Vi grillade och var ute tills vi tyckte det blev för kallt, sedan fortsatte vi festen inomhus.
 
 
På söndagen drog vi till Pannkakshuset och åt pannkakor. Alltså amerikanska pannkakor med nutella och banan, så gott! 
 
 
Efter pannkakshuset tog vi en tur till en sjö i närheten där vi la oss och läste och pratade. Sedan följde vi med Linnéa till tåget innan vi slutligen tog en cykelrunda på två mil runt Växjö. Så himla bra helg! Tack för att du kom och hälsade på, Linnéa! 

Min födelsedag!

Igårnatt Igår vaknade jag upp med sång och tårta på sängen. Gillar verkligen att vi har traditionen att uppvakta varandra på morgonen. Jag fick väldigt fina presenter. Fick ett gåvoset från Rituals, en poster som Johan hade förstorat upp av ett kort jag tagit, tishor och det bästa av allt att han hade gått till ett företag och låtit dem föra över min gamla VHS från min barndomstid till dvd. Väldigt fina och genomtänkta presenter. Sen var det inte helt fel att han hade bakat en asgod tårta.

Sedan gick jag till jobbet. Mina kollegor uppvaktade mig på fikat genom att de hade köpt biskvier, fint ändå. 

Efter jobbet gick jag och Johan till Pinchos och åt. Sedan tog vi en promenad i solen. Tydligen var det lika vackert väder idag som då jag föddes enligt min pappa. Bara det att min pappa råkade säga "det är lika fint väder idag som för 18 år sedan då du föddes". Haha fick mig ett gott skratt. Tror han sa fel eftersom det var den 18 igår. Men vi kan ju låtsas att jag fyllde 18. Tack allihopa för alla fina grattishälsningar!