Det här med strumpyxor.

Nu har jag en sån där fundering igen, gällande strumpbyxor. Jag vet inte hur många gånger jag har köpt strumpbyxor och sen kommit hem för att inse att de inte räcker mig mer än upp till knäna. Då är det ju försent. Då har jag liksom lagt typ 80 spänn på ett par strumbyxor jag aldrig kommer kunna använda. Är det så att strumpbyxor inte är gjorda för långa människor, eller har jag helt enkelt bara haft otur? Tro mig jag har testat att köpa större storlekar, men för det mesta är de ändå lika korta. Dock hittade jag faktiskt ett par för någon vecka sedan, som då istället räckte mig upp till hakan ungefär. Men det borde väl finnas ett mellanting? Hjälp!

Vi har fått en ny lägenhet!

 
Igår hände något som jag väntat på i otaliga månader, jag fick nämligen reda på att vi fått en ny lägenhet! Med tanke på att vi stod som tvåa i kö på lägenheten hade jag inte så stora förhoppningar om att vi skulle få den när vi var och kollade på den. Men så kom det ett mejl igår morse där det stod att den var våran! Alltså lyckan! När man har suttit varje dag i cirka fyra månader och letat lägenheter.. så finns det inget skönare än när man verkligen får en. Så i juni flyttar vi in i en tvåa och slipper våra lilla råtthåla (som vi så fint kallar vår nuvarande lägenhet, haha). Jag är så glad nu!
 

Vintern kom tillbaka.

 
 
Jag hörde nyligen att våren var på väg, men så vaknade jag upp i söndags och insåg att vintern hade kommit igen. Men det gjorde inte så mycket, för till skillnad från resten av Sveriges befolkning så gillar jag faktiskt snö. Men snön verkade inte ha kommit för att stanna för redan i måndags var den borta. Men det var fint att få njuta av dess existens en dag i alla fall.