Gryts skärgård.                                                Skrikande katt                                                Fin brygga, fin solnedgång
Har vart med familjen i Gryts skärgård. Resan dit som faktiskt inte borde ha tagit oss så lång tid, tog över två timmar. I baksätet hade vi en konstant skrikande kattis, som efter att vi hade passerat Söderköping valde att bajsa i sin kattbur och därmed skapade panik och kaos i bilen. Men allt kaos var inte slut där, nej självklart åkte vi fel också (av någon anledning gör min familj alltid det).

Men efter att ha irrat runt på konstiga små skogsvägar utanför Valdemarsvik så hittade vi tillsist rätt och det var värt väntan, felkörningar och en skrikande katt, för tydligen hade mina föräldrar hyrt den bästa stugan av alla där, med sjöutsikt. Fint var det!

I vilket fall hann jag med mycket under den lilla tid jag befann mig där, så som båtutflykt, monopolspelande under 6 timmar i sträck, sol och bad vid den fina bryggan och allmänt häng med la familia.

Dock blev resan hem till Norrköping en mardrömsfärd. Pappa och jag var nämligen lite väl tidsoptimistiska imorse och beräknade biltiden och bussens avgång helt fel. Vilket resulterade i en galen bilfärd till Norrköping, men jag hann (med nöd och näppe) med bussen och överlevde den här dagen också.

Nattbad.Igår fick vi den briljanta idén (halv ett på natten) att gå ned till viken nära där vi bor för att bada. Sagt och gjort. Så vi kilade ned genom den beckmörka skogen till vattnet och efter att ha ojat oss länge och väl över det läskiga vattnet så tvingade vi oss själva tillslut att doppa oss. Kallt var det, men sjukt värt.

Hej hej sommar.

Älskar att vara ledig, vilket jag var i tre dagar. Då passade jag på att fly stan ett tag. Först en sväng till Ullsta i söndags och sedan vidare till Norrköping <3 Var på fest hemma hos Henke i måndags och bjöd med Maja, som jag inte träffat på länge länge och det var fint, även om det var allt för kort tid vi hann ses. Dessutom var jag och Madde och åt på Burger och Co. Blev nästan tårögd när jag kände smaken igen av dessa efterlängtade och välsmakande hamburgare!