Helg.

 
 
 
Hade värsta mysiga helgen. I fredags var jag på generös after work på jobbet, där det delades ut gratis alkohol. Sen hängde jag och Sinan hemma hos Isabella och pratade och tog igen lite kvalitétstid. På lördagen var Johan och jag bjudna på överraskningsfet för Johans bror Victor som fyllde år. Festen hölls i en lägenhet på självaste Medis. Ett ställe man alltid drömt att gå på en hemmafest på.
Sen kom det bästa, för vi gick till en klubb vid namn Vardagsrummet och där såg jag Kenza som jag gick fram och växlade ett par ord med. Kändes så bra efteråt, men tanke på hur jobbigt det är att gå fram till kända människor. Bra helg! Fyndade förresten tre bra skivor på Stockholms stadsmission, viktig information att delge er känner jag. Puss!

En resa bokad!

 
För någon vecka sedan bokade Johan och jag en resa till Turkiet! Kommer bli helt underbart! Vi kommer bo på ett fyrstjärnigt hotellt, som var hur fint som helst (åtminstone på bilderna) och stranden ser så himla vacker ut. Åh kan det inte bli juni nu!

Malin och Frida på besök.

 
 

I Helgen var Malin och Frida och hälsade på oss här i Stockholm. Vi var ute och åt, dansade på Snaps och hade det fint. Var så så kul att de äntligen kom och hälsade på! :)