Middag hos Amanda och Daniel

Efter att ha tillbringat en hel dag med att flyttstäda så behövde vi lite avbrott för att göra något roligt. Så vi drog hem till Amanda och Daniel för att äta middag.
 
 
De lagade lasange åt oss. Med auberginer och bechamelsås.
 
 
Så här såg lasangen ut när den var färdig. Den blev så god!
 
 
Sedan efter maten blev det ormvisning. Jag är själv lite ormrädd så jag nöjde mig med att fota dem när de höll i Dafo. Johan försökte se cool ut, men i själva verket var han ganska rädd. Efter ormvisningen så spelade vi ett spel där man skulle sjunga, för att sedan vid 12 ta bussen hem till vår stökiga lägenhet. Blev en mysig kväll!

Nu har det stora flyttlasset gått!

 Bild från gamla lägenheten
 
Idag flyttade jag och Johan från vår gamla lägenhet till vår nya superfina tvåa! Dock tycker jag inte att bilden gör sig rättvis, den visar inte våra 21 kartonger vi packade ihop! Nu känner vi oss helt möra i kroppen efter att ha burit alla våra grejer. Men vilken fantastisk känsla det är när man äntligen har fått in alla saker och kan slå sig ned och pusta ut! Älskar den här lägenheten!
 
Ps! Mitt tidigare inlägg om flugorna bör tas med en nypa salt. Det var skrivet med humor, för alla som inte fattade. Puss! 

Flugornas krig.

 
I förrgår öppnade jag vårt fönster, det skulle jag aldrig ha gjort. Det slutade nämligen med att två flugor bosatte sig i vår lägenhet (numera en). Dessa var värre än en kolikbebis på natten, de höll mig vaken i princip hela natten genom att surra i mitt öra och sätta sig på mitt huvud. När jag vaknade efter den hemska natten kändes det inte ens som jag hade sovit, så hemska var de. Hela gårdagen spenderade de med att irritera mig, genom att sätta sig på datorn när jag satt där och följa mig varje gång när jag skulle till toaletten. Kanske trodde de att vi var vänner? Jag kunde inte heller ha död på dem, eftersom jag inte har någon flugsmällare. Lyckades inte heller locka med dem ut genom att öppna fönstret.. Men iof vem vill lämna sin nya bästa vän. Men så kom Johan hem och lyckades ta död på den ena (brutalt) så nu är det bara en kvar. Den måste verkligen känna rädsla för den kommer verkligen bara fram vid vissa tillfällen, men jag antar att den inte vill gå samma väg till mötes som sin vän.. Vi får se hur det här slutar..