Lunchen

 
Nyttig och god lunch som Johan ordnade åt oss. Var förresten på premiären av Hypnotisören igår. Bra film!

Dramatik i vardagen

En bild jag illustrerade i paint för att ni ska förstå hur det såg ut.
 
Johan och jag tyckte av nån anledning att det var en väldigt bra idé att ta en joggingtur i mörkret ikväll. Vi kanske skulle tänkt efter en extra gång innan. I vilket fall gav vi oss iväg, och när vi var i den höga backen vid slottet så kom det plötsligt en bil körandes i mörkret. För att förhindra att bli påkörda så började vi springa på kullerstenen, vilket resulterade i att Johan snubblade på en kant och föll.
 
Först förstod jag inte vad som hände, när Johan plötsligt låg och jämrade sig på backen. Sen fattade jag ju att han hade ramlat. Sen sa han dessutom att han hade tappat vår hemmanyckel. Ingen mobil hade vi heller. Som tur var kom det förbi två kvinnor som var väldigt snälla och hjälpte oss att leta i mörkret med sina mobiler. När vi trodde att hoppet var ute, så hittade iallafall en av dem vår nyckel (hade ju varit tråkigt att sova ute i natt med foten). När vi kom hem insåg vi att Johan nog måste ha stukat foten, med tanke på att han knappt kan gå med den. Så jag sprang iväg och köpte förband och glass till Johan, så nu känns det nog lite bättre för honom.
 

IKEA

 
 
 
Idag var jag och Isabella på IKEA och shoppade loss. Då hittade vi de här fantastiska handdockorna här ovan, som vi inte kunde sluta skratta åt. Tyvärr köpte vi dem inte.. Men vi köpte en massa andra roliga och nyttiga grejer till våra hem och vi hade en väldigt mysig dag. Ikväll har jag försökt mig på att plugga, gick inte så bra, somnade nämligen. Sämst. IKEA tar verkligen musten ur en.