Sittning

Bild från tidigare sittning
 
Igår var jag på sittning med cocktailtema och masker. Jag skulle kunna skriva nu att vi hade det jättekul, men om jag ska vara ärlig så blev jag ganska besviken. Nu har jag hunnit gå på ett par stycken sittningar sedan jag började plugga och den här höll inte måttet alls. Under cirka en timme av sittningen hände i princip igenting och alla sprang bara runt och skrek, vilket gjorde att man hade ganska tråkigt. Hade jag haft roligare bordsgrannar, så hade det kanske underlättat. Men med tanke på att mina bordsgrannar bara bestod av killar som associerade allting till sex och var allmänt dräggiga, så kände jag inte att jag hade så mycket gemensamt med dem. Maten var tyvärr inte heller någon höjdare, jämfört med tidigare sittningar. Kanske håller jag på att bli gammal, eller så hade jag bara otur. Men jag tror jag väntar ett tag nu med att gå på sittning igen.

Tjejkväll

 
Igår var jag, Julia och Petra hemma hos Jennifer på tjejkväll. Vi åt varma mackor med räkor och massa goda tillbehör och till efterrätt hade Jennifer gjort chokladfondant, så himla gott! Sedan spelade vi spelet Galenpanna (tror jag det heter?) och pratade. Supermysig kväll och Jennifer och hennes kille bor så himla fint! Det var himla trevligt att få umgås och hänga igen!

Att spela ett nytt instrument

Bild från min tidigare karriär som pianist.
 
Vet ni vad som har hänt? Jo, jag har börjat ta gitarrlektioner! Efter att ha spelat piano sedan jag var sju år (då jag tog min första pianolektion) så har det äntligen blivit dags för ett nytt instrument. Redan 2005 smidde jag planer på att bli ett riktigt gitarrproffs, skaffade till och med en gitarr och allt, men sen hände nåt. Misstänker att det hade att göra med att jag var för upptagen med att spana på killar/ha komplicerade förhållanden att gitarren inte fick den tid som behövdes. Men nu när jag är i ett stadigt förhållande så kan jag gå all in med mitt gitarrspelande. Mitt mål är att.. hm, ja kanske inte bli ett proffs, men kanske bli bättre på att spela gitarr än en av Johans kompisar. Haha närå.. det räcker med att kunna spela några enkla låtar.