Mera London.

 
 
 
 
 
 
 
Dag två i London var vi ju som sagt på Madam Tussaud och efter att ha fotat oss med alla möjliga vaxdockor drog vi och shoppade på Primark. Vi besökte även Notting Hill och gick på Portabello market. Vi hade sån tur när vi var var där för vi strövade bara runt på måfå och plötsligt möttes vi av en jättestor marknad, som visade sig vara Portabello market. Supermysigt! Vår kväll avslutades med middag i China town.

London!

 
 
 
 
 
 
 
 
När jag fyllde år bjöd Johan mig på en resa till London. Jag hade ju aldrig varit i London förut (som resten av världen verkar ha varit) så det var extra spännande. Eftersom vi bara var där över helgen fick vi försöka hinna så mycket som möjligt på den lilla tid vi hade. Vi besökte de många platserna man ska göra som turist, vi gick på Madam Tussaud, åt trekantsmacka, handlade på Primark osv. Det var en fin helg och jag fick en himla bra 25-årsdag. Tack Johan!

Vad som hände i april

Flyttade in i min nya, egna lägenhet. Det firade Johan och jag med billig och god brunch på Sivans.
Jag, Mai och Amanda gick på sittning med mexikanskt tema.
Jag och Johan var barnvakt åt Martin några dagar i Norrköping.
Johan och jag åkte till Älmhult för att spana in Ikea och handla grejer till lägenheten.
Påsk i Vingåker.
Linnéa besökte mig i Växjö.
Valborg i Uppsala.
 
April var verkligen en månad som flög förbi, jag hann både med en flytt till ett område närmare campus, en rolig sittning, att besöka tre städer och att bli ruinierad. Månaden avslutades på allra bästa sätt med ett besökt till Uppsala. Trots att jag nu i princip får leva på nudlar, var det värt att göra alla dessa grejer!