En tidig julafton.

 
Igår upplevde jag och Johan något som närmast kan likna julafton. Vi var nämligen hemma hos Terry och åt en slags avskedsmiddag. Efter maten så fick vi gå runt i hans lägenhet och ta av i stort allt som fanns kvar, eftersom det annars skulle lämnas till frälsningsarmén innan han flyttar till USA. Det är inte ofta man hamnar i såna situationer, när man bara får plocka. Fantastisk känsla (känner mig som en materialist nu). Men vi fick i varje fall med oss en hel del grejer och det bästa av allt var skrivaren, dammsugaren och routern. Alla grejer var välbehövliga. Känner mig nöjd! Hittade dessutom lite roliga peruker i en kartong (därav bilden) hihi..

Breaking dawn

Ikväll var jag och Johan och såg Breaking Dawn part 2 på bio. Egentligen har jag nog börjat tröttna på hela Twilight- grejen. Känns främmande när jag tänker på galen jag var i Twilight och Robert Pattison för tre år sedan. Jag menar nuförtiden vågar jag ju knappt erkänna att jag läst böckerna och sett alla filmerna på bio, vilket förövrigt var orsaken till att jag gick och såg den idag. Men för att försvara mitt dåvarande jag, så var det ju faktiskt böckerna jag förälskade mig i och inte de klyschiga filmerna. Fast den här sista filmen, tyckte jag ändå var välgjord och när jag såg den påmindes jag om varför jag en gång i tiden var ett så stort fan. Dock är det ju egentligen ganska sorgligt att jag måste sitta och försvara mig. Man har väl rätt att tycka och tänka som man vill. För jag menar, alla kan ju inte vara hipsters och älska rätt saker. 

 

Avskedsfest

 
 
 
 
Kom hem idag från Ullsta. Var där på avskedsfest för Terry som flyttar tillbaka till USA på fredag. Vi var endast fyra stycken som verkligen hade gått in för att klä oss amerikanskt, men desto mer uppmärksamhet åt oss. Jag var någon typ av hippie och Johan afro jock (som han kallade sig). Älskar att klä ut mig! Vi stod förövrigt för efterrätten, panacotta, som blev väldigt uppskattad. På morgonen åt vi den obligatoriska hotellfrukosten. Måste vara en av de bästa sakerna med att vistas på Ullsta. Ja, det var lite av helgen.