I hela mitt liv har jag väntat på livet.


Den här veckan har gått sjukt fort. Jag har hunnit med saker som klassmiddag hos Andrea (där av bilden), gått på utbildning för jobbet jag sökte (och blivit tilldelat ett diplom), träffat Lisa och fikat med henne i gamla stan, där jag för första gången smakade varm vit choklad (äckligt!) Utöver det har jag stressat över projektet vi gör i skolan, försökt läsa tråkiga pjäser som ska läsas och samtidigt försökt hinna med allt det där tråkiga man måste göra så som städa och tvätta. Men idag har jag äntligen fått ta det lugnt. Fast när jag försöker ta det lugnt så inser jag alltid att det är ganska tråkigt. Är nog inte skapad till att vara en person som njuter av att sitta hemma.

Idag firar vi två år tillsammans.
Idag är det två år sedan Johan och jag blev tillsammans. Det firade vi igår med ett se "Jeppe på berget" på Stadsteatern. Imorse fick jag bla. serien Bekännelsen i present (som gick på tv 2001). Minns att jag älskade den serien då och idag plöjde Johan och jag oss igenom de tre avsnitten. Var lika spännande nu som då. Dessutom tog vi en sväng till stadsmuseet också. Dock var det samma utställningar som för ett år sedan när vi var där, vilket var lite av en besvikelse, men kanske inte kan förvänta sig mycket annat av sånt som är gratis. Dock känner jag mig himla kultiverad nu.

Clown.


 

'

 

 

Vi hade clown-vecka i skolan den här veckan. Då fick vi lära oss att sminka oss som clowner en av dagarna. Det var himla kul, dock var det sjukt svårt att få bort sminket sen. Efteråt kändes det som jag hade sandpapprat mitt ansikte.