Sjuk dröm..

Hade en sjukt konstig dröm häromnatten. Drömde att jag var med i Biggest loser (hahhaha). Alla var jättetjocka som var med utom jag och en annan tjej. Sen efter att jag varit där i ca tre veckor fick jag reda på att jag inte kommit med för att jag var överviktig utan för att mina avlägsna släktingar utomlands hade betalat 100 000 för att jag skulle få vara med.. (oklart varför). Nu kommer det sjuka. Tränaren bestämde att han skulle lyfta upp alla människor och göra konster med dem i luften. När han som bäst höll på att göra konster med en 200 kilos man så fick han plötsligt för sig att hålla honom över mitt ansikte, så att jag tvingades få hans drypande svett i mitt ansikte. Vaknade upp kallsvettig sen. Så minns ej mer av drömmen. Vart får jag mina drömmar ifrån??

Förra helgen!

 
 
Förra helgen var jag i Norrköping och hälsade på. Var så himla mysigt! Träffade kompisar och drog en sväng till Hugo, som jag inte varit på år och dagar. Hängde med dessa underbara människor då. Ibland önskar jag att vi kunde bo i samma stad och så där, så man kunde ses lite oftare. Men kanske händer det inom en snar framtid, vem vet. Puss!

Gym-upplevelse

Igår hände en konstig sak när jag och Johan var på gymmet. Jag satt mig vid magmaskinen och den var konstigt inställd, så jag ropade på Johan för att fråga om han kunde hjälpa mig och istället kom en kille för att hjälpa mig. Jag förklarade vad problemet var, men istället sa han nåt i stil med att "du har alldeles för hög vikt" och ställde om den till typ 5 kg???!! Sen drog han bara. Kände mig lite kränkt där. Brukar ha typ 20-25 kg och så gör han så där?? Snacka om kvinnoförnedrande. Ska aldrig mer be om hjälp på gymmet.