En händelserik dag.Igår började vår dag med en tvåtimmarspromenad i solskenet, längs vattnet. Kan inte sluta förundras över vilket vackert område vi faktiskt bor i. Efter promenaden storstädade vi vår lägenhet och under kvällen tog vi en sväng till Vapiano på Östermalm och åt himmelskt god pizza. När vi kom hem klippte jag mitt och Johan hår och sedan hjälpte Johan mig att färga mitt hår. Så nu är den fula utväxten borta och istället är jag lite mer rödhårig.

Onsdag.


Vet knappt var det är för dag längre. Har nämligen varit hemma i stort sett hela den här veckan och pluggat till den kommande tentan på fredag. I helgen var jag hemma i Norrköping och var på introduktion för sommarjobbet. Känns bra med jobbet, tror det blir en rolig sommar. Snart har vi forhoppningsvis löst lägenhetsproblemet till sommaren.

Vårpromenad.Ikväll var vi på en liten promenad, innan solen gick ned. Som ett litet avbrott i allt pluggande. Älskar färgerna som bildas innan solen går ned. Nu ska vi avsluta kvällen med att titta på tv och äta lite glass och frukt cocktail.