Backpackerstyle.

Så här i vintertiden kan jag inte låta bli att drömma mig bort till varmare tider. Och i vintras när det var som kallast i Sverige befann sig ju jag och Linus oss i varma Australien där vi fördrev vår tid (och pengar!) med att backpacka runt Australien.


Då tyckte jag det var alldeles för varmt. Men nu skulle jag göra ganska mycket för att bara få komma tillbaka till den där värmen igen..

Harry Potter.

Igårkväll var jag och Johan på bio och såg den senaste Harry Potterfilmen. Den var bra, det tråkiga var bara att den slutade när allt började bli spännande. Men Harry Potter alltså, vilken grej! Tänk att Harry Pottertrenden har levt kvar så länge.. Minns än idag när mamma och jag var på bio och såg första filmen.Köpte en jacka igår förresten. Tänkte att jag skulle fullända min nya vinteroutfit.. Köpte nämligen ett par nya skor på rea häromdagen. Och nu hittade jag en jacka på rea igår på Carlings. Perfekt tänkte jag! Det dåliga var bara att när jag kom hem och provade jackan så såg jag att larmen satt kvar. Så onödigt.. Nu måste jag ju göra mig besväret och gå till stan ytterligare en gång.

Dagens osmakliga mode.

Har aldrig förstått den där trenden med genomskinlig tröja (och då menar jag människor som endast har BH under). Varför vill man frivilligt visa sig i BH? Varför har man ens en tröja på sig då? Det är ju inte precis som att man har tröjan på sig för att man vill dölja något och då kan man väl lika gärna gå utan tröja? 

Minns förövrig att det var mode med sånna tröjor när jag var i 10-årsålder. Men jag kan inte minnas att jag någonsin flashade mina bröst då eller att någon annan gjorde det för den delen.

Jag försöker komma fram till vad deras buskap bakom detta är, men utan resultat. Kan de vara att dessa människor vill framhäva sina snygga bröst? Sin dyra, nyinköpta BH? Om så är fallet borde det väl räcka med att åka till närmsta badhus eller strand.