80-talsfest

 
Igår var det alltså dags för Emmas födelsedagsfest. Jag hade klätt mig i en sån där gympa-dräkt i färgglada färger. Min jacka smälte bra in med min outfit.
 
 
Vi gav Emma ett presentkort på Önska. Jag stod för dekorationen/teckningen på kortet.
 
 
 
Vi blev frikostigt bjudna på mat och alkohol under kvällen. 
 
 
Johan och jag framförde en av Emma favoritlåtar "Three little birds". 
 
 
Sedan dansade vi och Johan och Kristoffer spårade ur och började köra breakdance. Haha, väldigt underhållande att kolla på (och fota). När klockan var runt två så begav vi oss hemåt. Himla rolig fest, så kul att det var tema på festen!

Fredag!

Hur fort går inte veckorna? Känns som det nyss var måndag och så plötsligt är det helg. Antar att det är så det är när man är vuxen och jobbar.
 
 
Johan och jag firade fredagen med att gå ut och äta. Vi valde Condecco där vi tog varsin sallad. Sedan gick vi på bio och såg "jag älskar dig - en skilsmässokomedi". Tyvärr är ju utbudet av filmer inte så stort i Växjö och vi var biosugna, så det fick bli den. Var ingen höjdarfilm direkt men den funkade. Ikväll ska vi på Emmas födelsedagsfest. Temat är 80-tal. Ska bli askul!

En helg på landet

 
I fredags mötte jag och Johan upp Daniel och Amanda på Ullsta.
 
 
Lördagen började vi med en långpromenad på nästa en mil. Sedan lagade Amanda och Daniel lunch till oss. På kvällen lagade vi middag åt oss. Sen spelade vi Rappakalja och hade minst sagt heta diskussioner haha.
 
 
Amanda och Daniel drog tidigt. Efter vi hade städat passade vi på att äta på Angry Bull i Norrköping.
 
 
Angry bull är ett hamburgehak i Norrköping. De hade mycket goda hamburgare och bara upplägget i sig var snyggt och gav pluspoäng. Jag beställde in en milkshake också och den var drömmigt god! Tips om ni är i Norrköping!