Vi testar Marabou bär granola & yoghurt.

 
Marabou har ju släppt en ny smak, nämligen bär granola & yoghurt. Så vi gick till Hemmakväll där den skulle finnas. Där på en hylla fanns den nya smaken upplyst i montern, precis som en helig choklad.
 
 
Vilken av alla dessa godheter skulle vi välja då? Efter mycket velande så tog vi den vi tyckte var den perfekta chokladen. Det visade sig vara rätt val för den var sjukt god. Jag älskar bär i choklad och med yoghurt i kan det inte bli annat än ett vinnande koncept. Så den får 5 av 5 toasters. (Ej sponsrad, men önskade att jag var det).

Inflyttningsfest

 
Igår gick äntligen vår inflyttningsfest av stapeln, känns som vi hade planerat den i evigheter. Så det var roligt att dagen äntligen var kommen. Vi hade fixat iordning baren och fixat med likörer och diverse andra alkoholhaltiga drycker. Sedan hade vi hängt upp en ljusslinga för att få ett perfekt barljus.
 
 
Som tilltugg bjöd vi på en charkbricka, ananas och färska jordgubbar. Dessutom ordnade vi en fördrink åt våra gäster bestående av flädersaft, schweppes, en skvätt vodka, citron, lime och mynta. Den blev mycket uppskattad. 
 
 
När Pauline kom så passade vi på att ta lite selfies (groupies) här kan ni även se resultatet av mitt nyslingade hår. 
 
 
En bit in i festen så körde vi ett musikquiz som vi hade knåpat ihop dagen innan. Där blandade vi nya och gamla låtar. Vinnarlaget som bestod av Catrin, Olle och Mattias fick en varsin Haribopåse. 
 
 
När kvällen fortlöpte så tog Johan och Mattias över rollen som bartenders och bjöd folket på paraplydrinkar. De verkade trivas i sina roller. Men den värsta drinken som tillblandades under kvällen var nog den som innehöll likör och läsk, den såg väldigt oaptitlig ut! Det blev en väldigt lyckad inflyttningsfest och inte förrän halv tre stupade vi i säng (sent för att vara oss!). Vi fick förövrigt asfina inflyttningspresenter, så himla snällt!

Fredag

Det har ju varit så varmt sista veckan att jag och Johan inte kunde låta bli att åka ut till en sjö efter jobbet. Finns ett supermysigt badställe norr ut vid Helgasjön.
 
 
Johan köpte med sig mat från Dinos. Jag ville ha sushi men det skulle jättelång tid att få maten så jag hoppade över mat och köpte med frukt och nötter istället.
 
 
Vi hade tänkt att bada, men som många gånger tidigare denna sommar, bangade vi. Men imorgon kanske. Kan ju vara sista chansen till ett dopp. Imorgon ska jag förresten till frisören och klippa mig och färga håret. Är lite nervös, var många år sedan jag färgade håret hos en frisör. Så jag hoppas att jag inte ser förfärlig ut när jag kommer ut från frisören.