Tisdagstankar

 
Idag saknar jag sommaren och att få hänga med Johan lite extra. Tänk om man kunde få sitta på en solvarm klippa nu, äta sallad från Pizzahörnan och prata med världens bästa människa. Om man älskar sol, vilket jag gör, så är Växjö sannerligen inte den bästa staden att bo i. Det känns som det regnar året runt. Men om några dagar är det mars, vilket borde innebära att våren inte är så långt borta och att jag kanske får lite solsken ändå.

Uppdatering kring livet.

 
Nu har det gått en månad sedan Johan flyttade iväg till Stockholm och tro det eller ej men det har faktiskt gått jättebra! Efter ha bott tre år tillsammans så blir man ju ganska van vid att ständigt ha någon vid sin sida. Jag ska inte sticka under stol med att jag faktiskt kände mig lite orolig inför att bo ensam. Men som med allt annat så har det sina för- och nackdelar! Tänkte lista dem här under.
 
Fördelar:
- Känner mig extra kär varje gång vi ses!
- Jag har blivit intresserad av matlagning.
- Jag får lägga mig när jag vill på kvällen.
- Jag får använda den mjuka filten i soffan varje dag!!
- Jag blir ännu mer ordningsam/strukturerad i vardagen.
 
Nackdelar:
- Finns ingen som kan korrekturläsa mina skolarbeten.
- Finns ingen att ständigt prata med.
- Saknaden (det är det värsta tror jag)
- Att man måste laga mat varje dag till sig själv.. 
- Somna och vakna ensam :(
- Att jag inte kollar på film (eftersom jag hatar att göra det ensam).
- Gå ut med soporna..
 

Brunch!

 
 
 
 
Igår lagade jag och Johan en riktigt smarrig brunch bestående av amerikanska pannkakor, stekta ägg och bacon. Det var faktiskt andra gången i mitt liv som jag åt amerikanska pannkakor och det är ju så gott! Särskilt med lite bär, sirap och en klick grädde på. Rekommenderas starkt när man vill förgylla vardagen lite extra!