En snabbvisit till Karlskrona.

 
Vi tänkte ju besöka Karlskrona för några veckor sedan, men det blev ju aldrig av då, men det blev det däremot idag. Vi tog bilen idag till Karlskrona, när vi kom dit gick vi en sväng på stan men insåg snabbt att allt var stängt. Så då gick vi till Marinmuseét istället.
 
 
Där tittade vi på en massa gamla båtgrejer och fick provade att köra fartyg i en båtsimulator.
 
 
Sedan kunde man gå in i en äkta U-båt och kolla hur det såg ut. Var superspännande. U-båtar är fascinerande av den anledningen att de kan åka ner så lågt ned under vattnet, tycker jag.
 
 
Efter vi var klara med museet så stövade vi runt i Karlskrona, innan vi gick och åt hamburgare. Johan provade tre minihamburgare och jag tog en kikärtbiffshamburgare. Dessutom beställde vi in en milkshake, supergod var den!
 
 
Sedan var det dags att åka hem. På vägen hem gick solen ned och det bildades fina färger på himlen. Det var en mysig dag i Karlskrona.

Konsert med Markus Krunegård.

 
Ikväll var vi två lyckliga själar som hade biljetter till Krunegård som framförde en akustisk konsert här i Växjö. Konserten var så himla himla bra, blev typ tåris vid vissa av låtarna. Tror detta var fjärde konserten jag var på med Krunis och detta var den bästa jag varit på med honom. Efter konserten köpte vi en affisch som vi fick signerad och jag fick äran att poserade med Krunis, blev lite starstrucked då men lyckades få fram att jag var från Norrköping och han frågade mig om jag pluggar här. Bra lördagskväll! 

Middag och vin.

 
Igår var Johan på fest med sina arbetskamrater, så jag passade på att bjuda Pauline på middag här hemma. Jag lagade vegetarisk tacopaj, Pauline märkte inte ens att det inte var kött så jag antar att det är bra betyg ur en köttätares perspektiv?!
 
 
Efter middagen dukade jag fram chips och naturgodis. Så ägnade vi resterande del av kvällen med att prata och dricka vin. En mysig och bra fredagskväll.