Uppdatering.

 
Förra helgen hade vi en ganska oplanerad helg (för att vara oss!). Under fredagen tog vi ett besök på Izakaya, för att fira att vi båda har fått nya jobb. Johan ska arbeta på en HR-avdelning med pensionfrågor och jag ska arbeta som HR-specialist. Vi har båda fått jobb i Skåne, men i nuläget är det inte aktuellt med någon flytt.
 
 
Under lördagen bjöd vi hem Emma och hennes kompis Joan hem till oss. Vi drack lite vin och spelade kubb.
 
 
Jag var med i det vinnande laget alla tre gånger och var den som fick slå ner kungen! Så jag skulle nog säga att jag är ganska bra på kubb. Sedan vid tolv drog vi till det nya stället, trädgården i stan. Det var supermysigt, det var som en utegård med en massa bord och stolar och en utebar. Under söndagen åkte jag och Johan på en cykeltur, vi var ute flera timmar och cyklade, riktigt härligt. Det var den helgen, var ganska skönt att bara vara hemma i Växjö. I onsdags var jag ute med Johanna och Evelina på Cava och åt tapas och drack Sangria, det var supermysigt! Nu har vi semester, yay!!

Tjejvättern!

 
Förra lördagen var det dags för Tjejvättern. Pappa skjutade mig och Johan till Motala. Sedan vid 09:00 var det dags att starta. Loppet gick bra, det var lite jobbigt att cykla upp för Ombergbacken, men jag hade bestämt mig för att jag inte skulle gå av cykeln en enda gång under loppet (utom vid drickpauserna förstås). Detta klarade jag av, även i den backen. Efter Skänninge blev det lite jobbigt då det blåste starka sidovindar, men i övrigt gick det bra att cykla 10 mil. Jag kom i mål på 04:37 (trodde det var 04:38 först men såg min tid efteråt på hemsidan), så jag var extremt nöjd med tiden! När jag kom till mål så stod Johan och hans föräldrar och väntade på mig. Känslan av att komma i mål efter tio mil var oslagbar!

Düsseldorf

 
För två veckor sedan drog vi till Düsseldorf. Vi tog flyget direkt från Växjö dit, supersmidigt. Vi kom dit och det var supervarmt, precis som när man åker på solsemester.
 
 
Under lördagen började vi dagen med ett besök på Primark. Sedan vandrade vi runt i stan, under kvällen besökte vi det futuristiska kvarteret i Düsseldorf. Var massor av coola hus där, sedan gick vi ut och åt på Vapiano. 
 
 
Dagen efter åkte vi ut med en turistbuss, då såg vi dessa coola bilar.
 
 
Vid ett av stoppen klev vi av vid denna japanska trädgård, så himla fint. Dock försvann solen när jag tog kortet, så det ser inte lika fint ut som när solen låg på.
 
 
På kvällen tog vi en promenad och såg denna orkester, känns som det har blivit en tradition av vi går förbi orkestrar när vi är utomlands. Efter promenaden så gick vi på bio och såg Baywatch, Johan hade nämligen köpt en baywatch-tisha så då var vi tvugna att gå och se filmen. Var ju ingen höjdarfilm, men det hade vi ju inte heller väntat oss.
 
 
Dagen efter tog vi bussen tidigt till flygplatsen för vi hade nämligen bestämt oss för att gå in till Holland. Så vi tog en promenad och promenerade in till Holland (den vänstra bilder är dock tagen i Tyskland). Väl i Holland passade vi på att äta en glass innan vi gick tillbaka. Dock kom jag på i Holland att jag hade glömt ryggsäcken, så Johan var snäll och sprang tillbaka till Holland, medan jag väntade i Tysklad, för att hämta väskan. Som tur var hade ingen tagit den. Blir så komiskt när man tänker på att Johan sprang mellan två länder. Det var vår lilla vistelse, gillade Düsseldorf, var bättre än vad jag hade väntat mig.