Första veckan här.

Här kommer några bilder från internatlivet.
afaf
(Mitt rum.. renovering pågår! )

(Vi var på en äventyrsgård och utförde gruppövningar..)

(Vi var uppe på höga höjder också.. :D )

(Vi bor vid världens mysigaste sjö. As bra för man kan ta långa promenader runt den..)

(Folkhögskola= massa filmkvällar= lite sömn)

Det var allt för den här gången. Just nu är jag hemma i Norrköping igen. Lördagens planer är att först cykla med Sanna till någon sjö. Ikväll ska vi förhoppningsvis shaka loss på dansgolvet.

Tjingeling!

Nu är jag här!

Jag är här nu. Igår installerade vi oss i våra rum. Jag och två till vid namn Elisabeth och Axel fick en egen korridor och ett vardagsrum vi delar. De är trevliga och vi har redan hunnit anordnat filmkväll. Jag har typ sjöutsikt från mitt rum. Alltså det betyder inte att sjön ligger 10 meter från huset, utan att jag kan se sjön från långt avstånd från mitt fönster. Men ändå. Mysigt. 

Idag har vi fått träffa våra klasskompisar, fått information m.m. Det känns bra än så länge. Vårt schema verkar också bra, intressanta lektioner och sådär. Jag gillart. Men självklart oroar jag mig fortfarande för sånna saker som är naturligt, Kommer jag få många vänner? Kommer det bli bra? Kommer jag trivas? Jag vet att det är onödigt och dumt. Det blir bra.

Imorn ska jag och Madde storhandla på Ikea så våra rum kan bli lite hemtrevliga.

Bilder kommer så fort jag fått tillgång till en bättre dator.

Tjingeling!

Malmö

Det var underbart. Malmö festivalen, med artister såsom Miss Li, Veronica Maggio, Salem och Anna Ternheim, joggingturerna på stranden, munkarna, shoppingen. Me like. Jag vill tillbaks.


Imorn går "flyttlasset" till Mullsjö (som ligger en bit utanför Jönköping för er som inte vet).
Jag är spänd, förväntansfull, glad och vemodig på samma gång. Det är på riktigt nu. Svårt att inse att jag faktiskt ska lämna Norrköping.