Helgen i Norrköping!Heeej. Har ju glömt att berätta om min fabulösa helg. I fredags var jag och Johan och kollade på Rågången som spelade+ ett annat band. I lördags var vi bortbjuda till Rickards vänners fest. Temat var beachparty. Det var verkligen ett riktigt beachparty med pool i köket, ananasdrinkar, 35 graders temperatur inomhus och solstolar. De som anordnade festen hade verkligen gått in för temat!

Dessutom hann jag med en liten fikaträff med ett av mina gamla Norrköpingsgäng (maffian som vi brukade kalla oss på högstadiet). Blir alltid lika förundrad över hur mycket man kan hinna med under en helg i Norrköping!

Imorgon har jag en sån där rolig dag i skolan då jag börjar 09:00 och slutar klockan 18:00. Har bunkrat upp med mat så att jag inte ska bli hungrig imorgon. Instutitionen jag går på saknar nämligen både Café och restaurang och allt som finns där är en liten kaffeautomat och jag dricker ju inte ens kaffe.

Obehaglig upplevelse.

Idag när jag klev på universitetsbussen kom det en skäggig man i 30-årsålder och satte sig bredvid mig. Efter någon sekund sa han plötsligt på engelska att han tyckte jag var vacker. Blev lite överrumplad och visste inte vad jag skulle säga så jag sa bara tack och fortsatte stirra raktfram.

Sedan ville han tydligen fortsätta prata med mig och frågade vart jag bodde, dum som jag var så sa jag vart, men när han började frågor om vilket nummer på lägenheten jag bodde i så ljög jag och sa att jag inte visste. Sedan forsatte han ställa konstiga frågor, samtidigt som jag försökte jag vara artig och ändå låta avvisande.

Men tillsist blev jag trött på honom och sa att jag bodde tillsammans med min pojkvän, så han skulle sluta med vad han nu höll på med. Då blev han lite chockad och ba "ja men du är väldigt snygg så om du blir singel så kan du höra av dig" då var jag tvungen att ljuga lite och säga att Johan och jag hade vart ihop i FLERA år och att det inte var så troligt att vi någonsin kommer göra slut. Funderade nästan på att ljuga och säga att vi skulle gifta oss snart, men sen tänkte jag att det kanske vore lite väl elakt att ljuga så mycket.

I vilket fall tog helvetesresan slut tillsist och han sa hejdå och bad mig lova att aldrig berätta det här för någon och särkilt inte för min pojkvän. Om han bara visste... Obehagligt med sådana män.

På restaurang.Igår var Johan och jag ute och åt på en restaurang vid namn Hermans (vegetarisk restaurang) här i Stockholm. Maten var väldigt god, dock blev vi lite besvikna, för vi hade bokat bord innan och ändå glömde de bort att reservera platser åt oss. Så vi fick inte sitta vid den fina utsikten, men men.
Idag har vi vart och kollat på bokrean och tränat. Jag älskar känslan som uppstår efter ett träningspass. känslan av att man känner sig stark, men samtidigt mör.